IJdele hoop op Antwerp-fora: 'Gheysens en Mintjens horen elkaar al maanden niet'

IJdele hoop op Antwerp-fora: 'Gheysens en Mintjens horen elkaar al maanden niet'

13 april - 12:51
5

Bij aanvang van de Play-Offs werd de magie van de Bosuil nog meermaals aangehaald als belangrijke troefkaart voor Royal Antwerp FC (al viel daar tegen KRC Genk niet zo veel van te merken). Wat moet dat dan niet geven als ook de andere twee tribunes eindelijk aangepakt geraken? Jammer genoeg voor de fans zit dat er niet meteen aan te komen. 

Op verschillende Antwerpse supportersfora klonk de voorbije dagen nochtans een ander geluid. Daar werd gewag gemaakt van een overeenkomst tussen voorzitter Paul Gheysens en Tania Mintjens, nog steeds de eigenaar van de gronden onder tribune 2. Het Laatste Nieuws drukt die hoop hardnekkig de kop in. Volgens de krant is er niets van aan.

Straffer zelfs, de beide kampen hebben de voorbije maanden op geen enkele manier contact gehad met elkaar. Voorlopig blijft de patstelling dus duren. HLN beweert dat de fans volgend seizoen alvast geen verandering hoeven te verwachten: ook dan zal tribune 2 een lege bouwval blijven. Nu Ghelamco met financiële problemen kampt, is het überhaupt maar de vraag of het stadion nog prioriteit heeft voor Gheysens.