El Ouahdi (KRC Genk) droomt van titel: In voetbal weet je maar nooit

El Ouahdi (KRC Genk) droomt van titel: "In voetbal weet je maar nooit"

12 april - 13:29
6

Zakaria El Ouahdi wil de titel pakken met KRC Genk. Dat bevestigt hij bij RTBFSinds het vertrek van Daniel Munoz is hij de vaste rechtsachter van de Limburgers.

"In het voetbal weet je maar nooit, dat zie je nu", verklaart El Ouahdi. "We stonden op 22 punten van Union na de reguliere competitie. Nu staan we maar vijf punten achter. Het systeem is bizar, maar dit seizoen kunnen we ervan profiteren. In de reguliere competitie hebben we veel punten laten liggen, vooral thuis, maar nu zitten we op het juiste spoor."

El Ouahdi wil op dit elan verdergaan. "We spelen zonder druk, we hebben een nieuw tactisch systeem dat me goed ligt en waarin ik heel hoog kan aanvallen. In de Play-Offs speel je enkel tegen grote clubs en dat doet me plezier. Ik wil op zijn minst een Europees ticket. Maar als de kans zich voordoet, dan doen we alles om nog kampioen te worden. We spelen elke partij om te winnen."

KRC Genk speelt zaterdagavond thuis tegen Cercle Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.