'Ajax, Juventus en Bayern München hebben Della Rovere (16) in het vizier'

'Ajax, Juventus en Bayern München hebben Della Rovere (16) in het vizier'

11 april - 08:15 Laatste update: 08:25

Guido Della Rovere staat in de belangstelling van Ajax, Bayern München en Juventus. De middenvelder van Cremonese staat in Italië te boek als een gigantisch talent.

Hoe concreet de interesse van Ajax in Della Rovere is, wordt niet duidelijk, maar de middenvelder wordt in de gaten gehouden. Volgens transferexpert Romano wil ook Bayern München Della Rovere maar al te graag inlijven. Der Rekordmeister hoopt hem weg te kunnen plukken bij Cremonese, om hem vervolgens in te laten stromen in de jeugdopleiding. 

Ook Juventus heeft hem op de korrel. Het is onduidelijk waar de persoonlijke voorkeur van het Italiaanse toptalent ligt. Della Rovere is linksbenig, en speelt zijn wedstrijden voornamelijk als aanvallende middenvelder. Zijn debuut voor de hoofdmacht van Cremonese, dat momenteel derde staat in de Serie B, maakte hij nog niet. Voorlopig moet hij het doen met wedstrijden in de 019. Ook speelde hij al diverse interlands voor Italiaanse jeugdteams

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.