'Stijnen krijgt schorsing van zes(!) partijen nadat hij eigen broer klap gaf'

'Stijnen krijgt schorsing van zes(!) partijen nadat hij eigen broer klap gaf'

10 april - 22:17
12

In volle promotiestrijd zal Patro Eisden het moeten doen zonder Stijn Stijnen. De coach kreeg een schorsing van zes matchen opgelegd nadat hij zijn eigen broer een slag had verkocht.

Dat geeft men aan bij Het Laatste Nieuws. Die schorsing krijgt hij na een akkefietje in het duel tussen Patro Eisden en Jong Genk, waar hij met een tweede gele kaart na de tribune werd gestuurd. Die gele kaart kreeg hij nadat hij gefrustreerd reageerde toen één van zijn stafleden een bal op het veld gooide om tijd te rekken. De man in kwestie bleek uiteindelijk broer Steven te zijn.

De reviewcommissie vond dat een straf waard en schorste hem twee wedstrijden voor zijn gedrag. Door vier uitgestelde wedstrijden van eerdere sancties zijn dat er nu maar liefst zes geworden. Hij heeft ook een boete van vierduizend euro gekregen.

Patro zal het daardoor in volle promotiestrijd zonder Stijnen moeten doen. De ploeg staat momenteel vierde in de stand, op drie punten van nummer twee Dender. Een rechstreeks promotieticket zit er dus nog steeds in voor de club.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.