OFFICIEEL: Na nieuwe blessure stopt Lepoint (39) met voetballen

OFFICIEEL: Na nieuwe blessure stopt Lepoint (39) met voetballen

10 april - 18:03 Laatste update: 18:07
3

Voor Christophe Lepoint zit het voetballen erop. De nu 39-jarige middenvelder heeft een nieuwe blessure opgelopen en heeft besloten om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen.

Dat kondigde hij aan op de officiële kanalen van Seraing. De veteraan had een aflopend contract bij RFC Seraing, maar heeft besloten om te vertrekken. Niet alleen RFC Seraing, ook zijn voetbalcarrière zit erop.

Die beslissing heeft hij genomen na een nieuwe blessure aan zijn knie. De 39-jarige Lepoint heeft daarop besloten dat het tijd is om te stoppen met voetballen. Voor Lepoint komt er zo een einde aan een bijna twintigjarige carrière.

Lepoint werd opgeleid bij RSC Anderlecht, maar speelde nooit een minuut voor de Brusselaars. Hij was wel actief voor TSV 1860 München, Willem II, Gençlerbirligi, AFC Tubize, Excelsior Moeskroen, KAA Gent, Waasland-Beveren, Charlton, Zulte Waregem, KV Kortrijk en uiteindelijk RFC Seraing. Ook speelde hij twee partijen voor de Rode Duivels en won hij twee keer de Beker van België.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.