Voorkeursbehandeling voor RSC Anderlecht? 'Drie bizarre zaken dit seizoen'

Voorkeursbehandeling voor RSC Anderlecht? 'Drie bizarre zaken dit seizoen'

10 april - 21:00
44

Bij Union SG stond men deze week recht tegenover het Bondsparket na de heuse Burgess-gate. De frustraties richting de Pro League nemen alsmaar toe in de nu al nerveuze titelstrijd. Maar ook in de Waalse media begint men zich vragen te stellen.

Bij La Tribune was men wel kritisch over de uitspraken van Alexander Blessin de voorbije dagen, maar was er ook begrip voor Union na de heuse Burgess-gate. Het panel van het Waalse voetbalprogramma merkte ook heel wat opvallende beslissingen van het Bondsparket op.

Onder meer de beslissing van de kalendermaker om Union als winnaar van de reguliere competitie aan de Play-Offs op verplaatsing te laten beginnen, werd als vreemd gezien. Daarnaast was er nog de heuse Burgess-gate, maar daar stopt het niet.

Zo vindt moderator Benjamin Deceuninck het bizar dat RSC Anderlecht pas volgend seizoen een wedstrijd achter gesloten moet spelen, terwijl dat aanvankelijk in de Play-Offs moest gebeuren. . "Dan neemt in beroep gaan plots veel tijd in beslag", verwijzend naar het snelle beroep tegen de verminderde schorsing van Burgess.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.