Gerucht: 'RSC Anderlecht meldt zich bij AS Monaco voor jonkie Coulibaly'

Gerucht: 'RSC Anderlecht meldt zich bij AS Monaco voor jonkie Coulibaly'

10 april - 18:00
3

RSC Anderlecht is al bezig met de voorbereidingen op komend seizoen en speurt naar versterkingen. In die zoektocht is het uitgekomen bij Mamadou Coulibaly van AS Monaco.

Met dat gerucht komt de fervente X'er Sacha Tavolieri naar buiten. Coulibaly is een negentienjarige centrale middenvelder die momenteel actief is voor de U21 van AS Monaco. Hij speelde ook al drie keer voor de A-ploeg van de Monegasken, maar een definitieve doorbraak zat er nog niet in.

Die lijkt er ook niet snel te gaan komen, waar Anderlecht nu van hoopt te kunnen profiteren. Tavolieri lanceert namelijk het gerucht dat paars-wit komende zomer de middenvelder graag in huis wil halen.

Daarmee lijkt Coulibaly het vertrek van onder meer Majeed Ashimeru, Amadou Diawara en mogelijk ook Thomas Delaney te moeten opvangen. Daarnaast is het nog de vraag wat er zal gebeuren met Kristian Arnstad.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.