Het is echt niet de bedoeling dat Hayen trainer van Club Brugge blijft

"Het is echt niet de bedoeling dat Hayen trainer van Club Brugge blijft"

10 april - 17:01
7

Nicky Hayen nam na het vertrek van Ronny Deila het roer over bij Club Brugge en wist met een 4 op 6 in de Champions' Play-Offs meteen te overtuigen. De interim-trainer is goed begonnen aan zijn periode als hoofdcoach van Club Brugge, maar moet niet hopen dat dat wordt verlengd.

Na de 3-1 overwinning van Club Brugge tegen RSC Anderlecht viel hier en daar te horen dat een langer verblijf als hoofdcoach er misschien inzit voor Hayen. Als hij kan blijven overtuigen, mocht hij daar misschien nog op hopen. Dat wordt nu echter ontkracht bij Het Nieuwsblad.

Volgens clubwachter David Van den Broeck is het helemaal niet het plan om Hayen trainer van Club A te houden. "Het is echt niet de bedoeling", klinkt het. "Het zou natuurlijk raar zijn als ze nog miraculeus kampioen worden en de Conference League winnen, maar geen haar op iemand zijn hoofd die eraan denkt om Hayen te benoemen", geeft hij aan.

Waar zijn toekomst dus ligt, is nog onduidelijk. Bij Het Laatste Nieuws valt wel te lezen dat zijn werk erg gewaardeerd wordt en hij dus sowieso bij Club Brugge kan en mag blijven. Dat kan opnieuw als trainer van Club NXT zijn of als assistent van de nieuwe trainer bij Club A.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.