Ondanks buitenlandse interesse hopen we dat hij bij KRC Genk blijft

"Ondanks buitenlandse interesse hopen we dat hij bij KRC Genk blijft"

10 april - 13:16
5

Bij KRC Genk was er eerder dit seizoen veel te doen rond Victory Beniangba. Hij was op weg naar Rode Ster Belgrado, maar de transfer sprong af. Jeugdcoördinator Stijn Haeldermans hoopt dat hij in de zomer blijft. 

"Beniangba heeft nog een contract voor drie seizoenen", aldus Haeldermans bij Het Belang Van Limburg. "Hij behoort tot de beste spitsen uit de competitie en is op basis van het aantal speelminuten zelfs topschutter. Ondanks buitenlandse interesse hopen we dat hij bij ons blijft en dat hij zich op termijn ook bij ons eerste elftal kan doorzetten."

Enkele andere spelers mogen wél vertrekken. "Deniz Arabaci, Adnane Abid, Kelvin John en doelman Vic Chambaere weten al dat we hun contract niet verlengen. Dat geeft hen de tijd om uit te kijken naar een andere club, want we hopen dat zij elders terechtkunnen. Kamiel Van de Perre vertrekt ook. We wilden hem ook volgend seizoen nog bij Jong Genk houden, maar hij gaf aan klaar te zijn voor een andere stap."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.