LIVE-Discussie: Atlético wint, maar Dortmund mag blijven hopen (gesloten)

LIVE-Discussie: Atlético wint, maar Dortmund mag blijven hopen (gesloten)

10 april - 20:05 Laatste update: 22:49

In de heenmatch van de kwartfinale van de Champions League gaat Borussia Dortmund op bezoek bij Atlético Madrid. Voor Axel Witsel is het een weerzien met de club waar zijn carrière op het middenveld tot bloei kwam.

Het Atlético Madrid van Witsel en Arthur Vermeeren staat op dit moment op de vierde plaats in La Liga. Het gat met nummer drie Girona bedraagt zeven punten en het gat met koploper Real Madrid is maar liefst zeventien punten. Het behalen van de halve finale zou een hoop goedmaken voor Los Rojiblancos. Tegen de Duitsers begint Witsel in de basis. Vermeeren start op de bank. 

Opstelling Atlético Madrid: 

Borussia Dortmund was in de achtste finale te sterk voor PSV. In de Bundesliga wil het dit seizoen niet vlotten voor Dortmund. De ploeg staat op de vijfde plaats met evenveel punten als RB Leipzig. De vijfde plaats zou voor Dortmund betekenen dat de club volgend jaar geen deelneemt aan de Champions League. Succes tegen Atlético Madrid is meer dan welkom voor de ploeg van Julien Duranville.

Opstelling Borussia Dortmund: 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.