Achterblijvers niet getreurd: Beerschot zet groot scherm voor mogelijke titelmatch

Achterblijvers niet getreurd: Beerschot zet groot scherm voor mogelijke titelmatch

9 april - 23:46
5

De promotie is al binnen, nu de titel nog. K. Beerschot V.A. wil haar onverwachte boerenjaar nog wat extra glans geven op de laatste twee speeldagen. Eerste tussenstop waar een titelfeest kan losbarsten: Beveren. Zij die geen ticket konden bemachtigen, hoeven niet te wanhopen.

Het laat zich al raden dat het bezoekersvak op de Freethiel in een mum van tijd uitverkocht was. In totaal heeft Beerschot 600 plaatsen gekregen, maar dat is lang niet voldoende om alle kijklustigen te ontvangen. De club laat hen niet in de kou staan. Op de parking aan het Kiel zal zondag een groot verrijzen. Daar kunnen de fans van Beerschot die niét naar Beveren afreizen, het mogelijke titelfeest toch vanop de eerste rij volgen.

Beerschot organiseert in één klap een heus fandorp, met voldoende eet- en drankgelegenheden. De poorten gaan open om 12u 's middags en sluiten om 20u. De spelers komen sowieso langs in het fandorp, hopelijk voor de aanwezigen uiteraard mét de trofee op zak. Dankzij een 1-2-zege bij KV Oostende verzekerden De Ratten zich afgelopen zondag al van een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Nog één puntje is nodig om ook de titel in de wacht te slepen. Mocht het in Beveren niet lukken, dan heeft Beerschot nog een thuispartij tegen Patro Eisden achter de hand.