Club Brugge-fans goed nieuws, tickets voor de Conference League-finale nu te koop

Club Brugge-fans goed nieuws, tickets voor de Conference League-finale nu te koop

9 april - 20:15
3

Club Brugge maakt dit seizoen nog altijd kans om de Conference League-finale te behalen. Tickets voor de eindstrijd worden sinds dinsdag te koop aangeboden door de UEFA.

De UEFA maakte dinsdag bekend dat de tickets voor de drie Europese finales vanaf nu te bemachtigen zijn. De verkoop stopt op 16 april.

De finale van de Champions League wordt dit seizoen afgewerkt in Londen. Het legendarische Wembley zet zijn deuren open op 1 juni.

De finale van de Europa League is voorzien op 22 mei 2024. Dublin is de speelstad van dienst. De match gaat door in het Aviva Stadion. Daar speelden de Rode Duivels onlangs nog tegen Ierland.

Ticketprijzen Conference League-finale 2024
De finale van de Conference League gaat door op 29 mei 2024. Het Agia Sophia Stadion in Athene is het theater van de eindstrijd. Prijzen variëren van 45 tot 125 euro.

Club Brugge bij de laatste acht
Momenteel staat Club Brugge in de kwartfinales van de Conference League. Donderdag krijgt het in die competitie het Griekse PAOK over de vloer. De andere ploegen die nog in het toernooi zitten zijn: ACF Fiorentina, Aston Villa, FC Viktoria Plzen, Fenerbahçe SK, LOSC Lille en Olympiacos.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.