LIVE-Discussie: Wat een start in Real-City, drie goals in het openingskwartier

LIVE-Discussie: Wat een start in Real-City, drie goals in het openingskwartier

9 april - 19:50 Laatste update: 21:16
15

Het is tijd voor de kwartfinales van de Champions League. Dinsdag krijgen we meteen een – op papier geweldige – wedstrijd voorgeschoteld. Real Madrid neemt het op tegen Manchester City.

Real Madrid is de ploeg die het vaakste de Beker met de Grote Oren in de lucht mocht steken. De Koninklijke krijgt nu de huidige titelhouder over de vloer. Voor de eerste keer in de Champions League zal Real Madrid onder een gesloten dak in het vernieuwde Santiago Bernabéu spelen. Iets wat het wel al een paar keer deed in La Liga.

In de Spaanse competitie is Real Madrid op weg naar de landstitel. Na 30 speeldagen telt het 75 punten. De nummer twee in de stand, Barcelona, verzamelde tot nu toe 67 punten.

Opstelling Real Madrid: 

Manchester won vorig seizoen de treble. Dit seizoen staat het in de Premier League op de derde plaats in de stand. Het verschil met leider Arsenal bedraagt amper één punt. Afgelopen weekend won Manchester City met 2-4 van Crystal Palace. Met twee doelpunten was Kevin De Bruyne de uitblinker van dienst. KDB begint dinsdag op de bank. Daar krijgt hij het gezelschap van Doku. City liet ondertussen weten dat De Bruyne zich niet goed voelde op dinsdag. Daarom start hij niet in de basis. 

Opstelling Manchester City: 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.