Bormans: ''Al die jaren hard werken als CEO in profvoetbal lijken in 48 uur weg''

Bormans: ''Al die jaren hard werken als CEO in profvoetbal lijken in 48 uur weg''

9 april - 16:15 Laatste update: 16:18
28

Christian Burgess en Union SG-CEO Philippe Bormans waren aanwezig bij de zitting op dinsdagmiddag omtrent de 'Burgessgate'. Bondsprocureur Ebe Verhaegen was niet al te blij met het telefoongesprek met Bormans over de schorsing van Burgess. De media stond er bol van, en Bormans heeft daar zo zijn mening over.

Bormans heeft status en reputatie opgebouwd in de voetbalwereld. ''Ik ben meer tien jaar CEO in het profvoetbal'' noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Bormans.

De laatste 48 uur zijn minstens een kras op zijn reputatie. ''De laatste 48 uur heb ik dingen gelezen in de media die geweldig pijnlijk zijn. Tien jaar hard werken lijken zo in 48 uur weg'', zei Bormans.

Bormans is geraakt door berichten in de media. ''Wat in de media gebeurd is op basis van berichten die door het bondsparket naar buiten zijn gebracht, vind ik zeer pijnlijk'', aldus Bormans.

Union speelt aankomende zondag tegen RSC Anderlecht om 18:30 in de Jupiler Pro League Champions' Play-Offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.