Leko over Gent-Standard: “Was misschien wel het beste van dit jaar”

Leko over Gent-Standard: “Was misschien wel het beste van dit jaar”

6 april - 18:44
1

Standard zal zaterdag Oud-Heverlee Leuven ontvangen op Sclessin, en coach Ivan Leko hoopt grote vechtlust te zien van zijn team. Na de teleurstellende 5-2 nederlaag tegen KAA Gent openden de kritische opmerkingen van Leko een discussie, maar hij staat nog steeds achter zijn woorden. 

"Het is heel moeilijk om te zien dat ik de controle verlies. Ik weet altijd wat ik zeg en hoe ik het zeg. Kritiek geven en eerlijk zijn over wat je ziet is een manier om te verbeteren”, citeert RTBF de coach van Standard. 

Ondanks de tegenslagen in de laatste wedstrijd, erkent Leko ook de positieve aspecten van Standard's spel, met name in de eerste helft tegen Gent, waar hij ziet dat het team potentieel heeft om te groeien. "De eerste 52 minuten waren we erg goed”, aldus Leko. 

“We waren heel goed, heel stabiel”, gaat de coach verder. “Het was misschien wel de beste Standard van dit jaar, zowel aanvallend als verdedigend. Voor een groot deel van de wedstrijd liet het team zien wat het kon. We zullen ervan leren.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.