Kritiek op Verhaeghe na ontslag Deila bij Club Brugge: Het is laf van hem

Kritiek op Verhaeghe na ontslag Deila bij Club Brugge: "Het is laf van hem"

24 maart - 12:03
13

Club Brugge greep na de nederlaag tegen STVV in en nam afscheid van coach Ronny Deila. Voorzitter Bart Verhaeghe leek daags na die partij echter nog steeds in Lanzarote te zitten, wat hem nu flink wat kritiek oplevert.

De voorzitter van Club Brugge was tijdens de wedstrijd al op Lanzarote en leek voor het ontslag van Deila ook niet samengezeten te hebben met de trainer. Johan Boskamp begrijpt de zakenman helemaal niet. "Ik vind het laf dat Verhaeghe op Lanzarote zat en anderen zijn vuile werk heeft laten opknappen", geeft hij aan in Het Belang van Limburg.

Club Brugge blijft maar in een sukkelstraatje zitten en Boskamp denkt ook te weten hoe dat komt. "Het grootste probleem voor Club Brugge blijft toch het vertrek van Vince (Mannaert, red.). Naar hun normen zitten ze tenslotte toch al twee jaar in een sukkelstraatje. Het zal me benieuwen wie hen daar uit gaat halen", besluit hij.

Voorlopig werd Dévy Rigaux aangesteld als de nieuwe Sports Director, terwijl Bob Madou Mannaert vervangt als CEO. Daarnaast zoekt men bij Club Brugge nog naar een Technical Director.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.