Augustinsson over Riemer en Anderlecht: “Eerste gesprek met Fredberg en Riemer”

Augustinsson over Riemer en Anderlecht: “Eerste gesprek met Fredberg en Riemer”

16 maart - 12:14
4

Ludwig Augustinsson gaat in gesprek met Het Laatste Nieuws. De Zweedse verdediger van RSC Anderlecht vertelt in de krant over de rol die Brian Riemer speelde in zijn keuze voor de Brusselse club. 

"Na twee mindere uitleenbeurten wilde ik vooral naar een club waar de coach me kende en waar ze in mij geloofden”, vertelt Augustinsson. “Dat gevoel had ik meteen na het eerste gesprek met Fredberg en Riemer." Augustinsson waardeert vooral de steun en het vertrouwen van Riemer. 

Augustinsson beschrijft Riemer als een moderne voetbalcoach die sterk communiceert en veel positieve energie uitstraalt. Hij herinnert zich Riemer's tijd als assistent bij Kopenhagen, waar hij persoonlijke aandacht besteedde aan jonge spelers zoals Augustinsson zelf. 

“Riemer is voor mij een moderne voetbalcoach. Communicatief bijzonder sterk, met heel veel positieve energie … Maar ook enorm veeleisend voor zichzelf en iedereen rond hem”, besluit de Zweed in Het Laatste Nieuws.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)