'Liverpool en Chelsea zien ‘Belgische Jamie Vardy’ in Openda van Leipzig'

'Liverpool en Chelsea zien ‘Belgische Jamie Vardy’ in Openda van Leipzig'

13 maart - 11:32
1

Liverpool FC en Chelsea FC zouden beiden interesse hebben in Loïs Openda. Dat schrijft TEAMTalk. De nieuwsdienst schrijft over interesse van beide grootmachten in "de Belgische Jamie Vardy".

De 24-jarige Rode Duivel van RB Leipzig heeft de aandacht getrokken vanwege zijn indrukwekkende prestaties in de Bundesliga, waar hij zeventien doelpunten scoorde in 24 optredens. Zowel Liverpool als Chelsea tonen ‘grote’ interesse in Openda, die wordt beschouwd als een van de meest begeerde aanvallers op de transfermarkt.

Ook Arsenal en Tottenham zouden een oogje in het zeil houden. Echter, Liverpool en Chelsea lijken nu de meest waarschijnlijke bestemmingen voor de Belgische international. Zijn spelstijl, die wordt vergeleken met die van Jamie Vardy, combineert snelheid en precisie, waardoor hij een ideale kandidaat is voor een team als Liverpool en Chelsea.

De interesse van Liverpool komt op een moment dat ze op zoek zijn naar versterking voor hun aanval, terwijl Chelsea een productieve spits hoog op hun agenda heeft staan. Beide clubs zien in Openda een haalbare optie om hun aanvallende opties te verbeteren. Leipzig heeft een aanzienlijk bedrag van zo’n 80 miljoen euro voor ogen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.