Guardiola over frustratie De Bruyne na Liverpool-City: “Ik vond het leuk”

Guardiola over frustratie De Bruyne na Liverpool-City: “Ik vond het leuk”

11 maart - 09:25 Laatste update: 10:20

Zondag speelden Liverpool FC en Manchester City 1-1 gelijk op Anfield. Een razend spannende titelstrijd leverde een razend spannende partij. Kevin De Bruyne wist de assist te geven op de 1-0, maar had het na rust zichtbaar moeilijker. 

De Bruyne was zichtbaar ontevreden nadat hij in de 69e minuut van de wedstrijd tegen Liverpool werd vervangen door Mateo Kovacic. De beslissing van Guardiola om De Bruyne te vervangen bij een gelijke stand werd niet goed ontvangen door de Rode Duivel. 

Guardiola reageerde na afloop van de partij. De Spaanse coach waardeerde de reactie van De Bruyne. Hij benadrukte dan ook dat het goed is om te zien dat spelers gepassioneerd zijn. "Ik vond de reactie van De Bruyne leuk. Nu is hij blij, maar ik vond het leuk dat hij boos werd. Dat is het goede.” in de volgende wedstrijd heeft hij de kans om me te laten zien dat ik fout zat"

Guardiola daagde De Bruyne uit om hem tegen Newcastle in de FA Cup te laten zien dat hij ongelijk had. “In de volgende wedstrijd heeft hij de kans om me te laten zien dat ik fout zat”, besluit Guardiola, geciteerd door BEIN Sports

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.