Muslic: “Onmogelijk om Club Brugge te controleren, maar toch gedaan”

Muslic: “Onmogelijk om Club Brugge te controleren, maar toch gedaan”

18 februari - 22:02 Laatste update: 22:07
26

Miron Muslic, de hoofdtrainer van Cercle Brugge, blikt terug op het 1-1 gelijkspel in de Brugse derby tegen Club Brugge. Muslic is zeer te spreken over de derby in het Jan Breydelstadion. Namens Cercle Brugge kwam Alan Minda tot scoren, bij Club Brugge vond Ferran Jutgla het net.

Muslic is zeer te spreken over de derby tussen Cercle Brugge en Club Brugge. “Dit is een mooi punt voor ons, het was een fantastische derby met veel emoties en vol vuur”, citeert Sporza de oefenmeester van Cercle Brugge.

Muslic vertelt verder over het doelpunt van Cercle Brugge. “De goal van Minda was prachtig en kwam eerlijk gezegd ook helemaal onverwacht. Hij is snel en heeft een goede balbehandeling, maar dit is natuurlijk een doelpunt dat je niet elke week maakt”, aldus Muslic.

Muslic sluit af door zijn conclusie te trekken na de match tussen Cercle Brugge en Club Brugge. “De wedstrijd was in balans. Het is onmogelijk om een sterk team als Club te controleren, maar uiteindelijk hebben we het toch gedaan. We wilden deze wedstrijd winnen, maar je moet de tegenstander respecteren”, besluit Muslic.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.