'Apart: sterspeler Son blesseert zich tijdens ruzie om tafeltennis bij Zuid-Korea'

'Apart: sterspeler Son blesseert zich tijdens ruzie om tafeltennis bij Zuid-Korea'

14 februari - 12:02

Son Heung-Min van Tottenham Hotspur heeft zich op de Azië Cup wel op een heel aparte manier geblesseerd. De vinger van de aanvaller zou uit de kom zijn geschoten na een ruzie met wat jonge spelers van Zuid-Korea. De reden: een potje tafeltennis.

Volgens verschillende Engelse media is de vinger van Son uit de kom geschoten tijdens het ruzietje. Die woordenwisseling ontstond toen een aantal jonge spelers hun maaltijd erg snel naar binnen schoven, om zo snel mogelijk een potje tafeltennis te kunnen spelen. Son zei hier iets van en vond de actie getuigen van weinig teamspirit. De discussie werd uiteindelijk alsmaar heter tussen de aanvoerder en Paris Saint-Germain-speler Kang-In Lee.

Hoe Son zijn vinger precies uit de kom is geschoten, dat is onbekend. Voor Tottenham Hotspur had het incident overigens geen gevolgen, aangezien Son als invaller weer meedeed in de overwinning op Brighton and Hove Albion zaterdag. De Zuid-Koreaan had daarbij wel nog een vinger in het verband. Het incident gebeurde net voor de halve finale van de Azië Cup van Zuid-Korea. Daar werd het land uitgeschakeld door Jordanië.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.