'Mbappé twijfelt en zet Real Madrid in de wachtkamer, charmeoffensief PSG'

'Mbappé twijfelt en zet Real Madrid in de wachtkamer, charmeoffensief PSG'

13 februari - 09:05
7

Een deal tussen Real Madrid en Kylian Mbappé is nog ver weg, meldt The Athletic. Beide partijen wilden vanaf komende zomer met elkaar in zee gaan, maar door tussenkomst van Paris Saint-Germain zijn de zaken veranderd.

Begin februari kwam naar buiten dat een vertrek van Mbappé naar Real na dit seizoen zo goed als rond was. De Koninklijke was voornemens een nieuwe transfersaga te voorkomen en wilde doorpakken. Een akkoord is echter nog niet bereikt. Het aanbod uit Spanje is niet naar wens voor de entourage van Mbappé, klinkt het. PSG daarentegen doet een charmeoffensief om de Franse sterspeler te overtuigen in Parijs te blijven.

Zo mag Mbappé bij een nieuwe verbintenis zelf zijn contractduur bepalen, kan hij een salaris van 75 miljoen euro netto per jaar opstrijken en kan hij diverse bonussen tegemoet zien komen. De zaakwaarnemer van Mbappé en diens moeder, Fayza Lamari, twijfelen daarom over de aanbieding van Real. Het is naar verluidt 'de belangrijkste reden' dat de 25-jarige Fransman nog geen handtekening heeft gezet onder een contract in Madrid.

Lamari zou Real willen laten zweten, om zo een betere deal tot stand te laten komen. Mbappé is sinds begin dit kalenderjaar transfervrij en mag dus met geïnteresseerde partijen om tafel.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.