'Anderlecht vindt een oplossing voor Raman in de Jupiler Pro League'

'Anderlecht vindt een oplossing voor Raman in de Jupiler Pro League'

1 februari - 14:09 Laatste update: 14:15
3

Komt er dan toch nog een oplossing voor Benito Raman uit de bus op de laatste dag van de transferperiode. De kans bestaat, want Oud-Heverlee Leuven zou graag de aanvaller van RSC Anderlecht willen inlijven.

Volgens de Waalse journalist Romain Van der Pluym van DH les Sports staat Raman op een zucht van een transfer naar OHL. Bij Anderlecht heeft de 29-jarige aanvaller nog een contract tot het einde van dit seizoen, maar onder Brian Riemer komt Raman nog weinig aan spelen toe.

Raman tekende in de zomer van 2021 een contract in Brussel, maar werd in het Lotto Park nooit de eerste spits. Tijdens de zomer leek hij op weg naar STVV, maar zijn transfer werd toen op het laatste moment afgeblazen. Nu lijkt hij dus op weg naar Oud-Heverlee Leuven.

Anderlecht neemt het donderdag in de Jupiler Pro League op tegen KV Mechelen. Raman zit niet in de selectie van paars-wit. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.