UPDATE: ‘Voorlopig komt Cuypers nog in actie bij KAA Gent tegen STVV’

UPDATE: ‘Voorlopig komt Cuypers nog in actie bij KAA Gent tegen STVV’

30 januari - 07:58 Laatste update: 31 januari - 08:28
30

De kans dat na Malick Fofana en Gift Orban ook spits Hugo Cuypers gaat vertrekken bij KAA Gent is reëel, meldt Het Nieuwsblad. Gent maakte maandag officieel de komst van de nieuwe nummer 9 Momodou Sonko bekend en bij Gent is er druk overlegd over een potentieel vertrek van Cuypers.

In de zomer was Cuypers al dicht bij een transfer naar het Italiaanse Bologna. De transfer liep stuk over de vraagprijs. Waar de spits van Gent naartoe gaat is nog onduidelijk. Er is interesse vanuit de Amerikaanse Major League Soccer. Toch wil Cuypers zelf liever niet vertrekken naar de Verenigde Staten.

Eerder werd hoofdtrainer Hein Vanhaezebrouck gevraagd naar de mindere vorm van Cuypers bij Gent. De transferperikelen rondom Cuypers verklaren de reden van het antwoord van Vanhaezebrouck. De oefenmeester insinueerde dat “er iets speelde”, citeert Het Nieuwsblad.

Update: De toekomst van Hugo Cuypers bij KAA Gent is onzeker. Het Belang van Limburg laat weten dat de aanvaller voorlopig gewoon met de Buffalo’s in actie zal komen tegen STVV. De mislukte poging om Nilsson bij Union SG weg te plukken kan ook invloed hebben op een transfer van Cuypers. De transferdeadline loopt tot 1 februari middernacht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.