Groot moment voor Bouchouari: 'Debuut bij Anderlecht wenkt door blessure Patris'

Groot moment voor Bouchouari: 'Debuut bij Anderlecht wenkt door blessure Patris'

24 januari - 13:43
11

RSC Anderlecht bereidt dezer dagen het belangrijke tweeluik met Union Saint-Gilloise voor. Donderdagavond kijken beide stadsgenoten elkaar in de ogen in de kwartfinales van de beker, zondag is het tijd voor het competitieduel. Brian Riemer moet wel flink puzzelen op de rechtsachter.

Killian Sardella viel eerder al geblesseerd uit en nu ligt ook Louis Patris in de lappenmand, meldt La Dernière Heure. De zomeraanwinst was afgelopen zondag nog trefzeker voor Anderlecht, nota bene tegen zijn ex-club OH Leuven. Intussen heeft hij echter een letsel opgelopen. Waarover het precies gaat, maakt LDH niet duidelijk, maar Patris is al zeker onbeschikbaar voor deze donderdag.

Aangezien er geen andere rechtsachters in de A-kern zitten, moet Riemer teruggrijpen naar een Future. Mohamed Bouchouari staat zo voor zijn debuut in de hoofdmacht. Daar wacht hij al best lang op, gezien zijn leeftijd van 23 jaar. Bouchouari probeerde het eerder bij F91 Dudelange en Emmen, waar hij wél ervaring kon opdoen bij het eerste elftal. In Anderlecht geraakte hij voorlopig niet verder dan de beloften. Daar komt donderdagavond waarschijnlijk verandering in.