Van de Ven na blessure en 'frustrerende' periode: 'Echt blij om terug te zijn'

Van de Ven na blessure en 'frustrerende' periode: 'Echt blij om terug te zijn'

9 januari - 17:48

Mickey van de Ven kende een frustrerende periode tijdens zijn blessureleed. Na tien weken zat de verdediger weer op de bank bij Tottenham Hotspur tijdens het FA Cup-duel tegen Burnley (1-0 winst) en hij hoopt snel weer minuten te maken.

"Ik ben klaar is om de defensieve gelederen te versterken en echt blij om terug te zijn", vertelt de Nederlander aan de clubkanalen van Tottenham. "Het is altijd een goed gevoel om terug te zijn bij de ploeg en op de bank te zitten. Volgende week komt er een grote wedstrijd aan, dus hopelijk krijg ik daar wat speelminuten", doelt hij op de Premier League-kraker tegen Manchester United.
 
"Ik voel me fit, heb geen pijn meer, dus ik denk dat ik er klaar voor ben. Het is lang geleden, ongeveer tien weken dat ik uit de roulatie ben geweest. Het is frustrerend als je vanaf de zijlijn moet toekijken", voegt Van de Ven toe.  
 
Zijn terugkeer komt op een goed moment, aangezien medespeler Ben Davies vorige week een blessure opliep. Hij vulde de afgelopen maanden de rol in als linker centrale verdediger. "Het is een heel goede tijd voor spelers om terug te komen, het is een belangrijke tweede helft van het seizoen die voor ons ligt, dus hopelijk blijft iedereen fit. We zullen zien wat er gaat gebeuren", aldus Van de Ven.