OFFICIEEL: Meisl en Beerschot uit elkaar, verdediger tekent bij Austria Lustenau

OFFICIEEL: Meisl en Beerschot uit elkaar, verdediger tekent bij Austria Lustenau

8 januari - 16:10

Beerschot neemt afscheid van Luca Meisl. De centrale verdediger lag nog tot het einde van dit seizoen onder contract op het Kiel, maar dat wordt in onderling overleg verbroken volgens de officiële kanalen van de club. Meisl tekende vandaag een contract bij het Oostenrijkse Austria Lustenau.

De 24-jarige Oostenrijker kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van SV Ried. Hij begon als titularis aan het seizoen, maar verdween gaandeweg naar de achtergrond. Dit seizoen was Meisl helemaal op een zijspoor beland en kwam slechts tot drie korte invalbeurten in de Challenger Pro League. In totaal speelde hij 28 duels voor Beerschot.

Terwijl zijn contract eigenlijk pas na het seizoen zou aflopen, wordt het nu na anderhalf seizoen al in onderling overleg verbroken. Meisl zal vanaf nu uitkomen voor de Oostenrijkse eersteklasser Austria Lustenau. "Ik ben blij dat ik weer thuis ben en op het hoogste niveau hier kan spelen", klinkt het op de website van Lustenau.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.