'Spurs wil snel verdediger vinden en zegt deal met OGC Nice af'

'Spurs wil snel verdediger vinden en zegt deal met OGC Nice af'

31-12-2023 13:20

Tottenham Hotspur lijkt niet in zee te gaan met OGC Nice voor de overname van Jean-Clair Todibo. De verdediger leek onderweg naar Noord-Londen, maar de ploeg van Ange Postecoglou is van mening dat de Fransen te veel tijd nodig hebben voor de overstap.

Spurs leek lange tijd goede papieren te hebben voor Todibo, maar de club lijkt zich nu zelf terug te trekken, aldus transferexpert Fabrizio Romano. De club wil komende week al een verdediger kunnen presenteren en dat lijkt niet iets waar Nice voor openstaat. Radu Dragusin van Genoa is de volgende speler die op de lijst staat en de Roemeen zou al ja hebben gezegd.

De Londense club is naarstig op zoek naar verdedigende versterkingen en mist door blessureleed meerdere mandekkers, waaronder Micky van de Ven. De Nederlander liep begin november een flinke hamstringblessure op en moest de afgelopen tien wedstrijden al missen. 

Postecoglou begon sterk aan het seizoen en was lang in de top te vinden, maar sinds november zijn de resultaten minder en is de club afgedaald naar de vijfde plek in de Premier League. Naast Van de Ven ontbreekt ook Cristian Romero vanwege blessureleed.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.