'Plotse wending in transferplannen van RSC Anderlecht met Raman'

'Plotse wending in transferplannen van RSC Anderlecht met Raman'

20-12-2023 18:40
5

RSC Anderlecht staat alweer voor een drukke transferperiode en gaat op zoek naar versterking, terwijl het ook afscheid wil nemen van enkele pionnen. Lang werd verwacht dat Benito Raman één van die pionnen zou worden, al is de situatie inmiddels veranderd.

Jesper Fredberg hield afgelopen zomer al grote kuis in de selectie en nam bij Anderlecht afscheid van enkele spelers. Ook Raman was inmiddels overbodig geworden en mocht (lees: moest) vertrekken bij de club. Dat vertrek kwam er niet, maar werd deze winter toch verwacht. Bij Anderlecht is men volgens La Dernière Heure nu van gedachten veranderd.

De aanvaller wordt mede door de blessure van Francis Amuzu de laatste weken steeds meer ingezet als joker en liet ook enkele goede dingen zien. Van een winters vertrek is er volgens het Waalse dagblad dan ook geen sprake meer, tenzij er een niet te weigeren bod komt.

Daarmee wordt het vertrek van Raman echter slechts met enkele maanden uitgesteld. Hij heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen en het ziet er niet naar uit dat hij dat ook gaat verlengen bij de club.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.