Mignolet na winst Club Brugge: ''Groepswinst was kers op de taart geweest zijn''

Mignolet na winst Club Brugge: ''Groepswinst was kers op de taart geweest zijn''

01-12-2023 08:35 Laatste update: 08:44
2

Club Brugge won met gemak van Besiktas in de Conference League met 0-5. Doelman Simon Mignolet is tevreden over het spel van zijn team en zag een duidelijke verbetering in de afronding.

Mignolet is content met het resultaat en het spel. ''Een zeer mature wedstrijd, zowel aanvallend als verdedigend'', vertelde Mignolet aan Sporza.

De keeper van Club Brugge ziet één aspect duidelijk verbeteren. ''De laatste weken zijn we goed aan het voetballen en creëren we onze kansen, maar nu kwam daar ook efficiëntie bij'', zei Mignolet.

Mignolet beseft dat groepswinst binnen handbereik is. ''Groepswinst was de kers op de taart geweest zijn. Maar nu zullen en moeten we het zelf nog afdwingen'', aldus Mignolet.

Club Brugge staat op de eerste plaats in Groep D van de Conference League met 13 punten uit 5 wedstrijden. Het team van trainer Ronny Deila staat met 3 punten voor op FK Bodø/Glimt, dat de tweede plaats inneemt. De clubs gaan op donderdag 14 december uitmaken wie de groepswinnaar wordt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.