Opvallende United-lijst komt naar buiten, met Van de Beek, Antony en Sancho

Opvallende United-lijst komt naar buiten, met Van de Beek, Antony en Sancho

13-09-2023 19:03

Erik ten Hag koos ervoor om Donny van de Beek niet in te schrijven voor de Champions League bij Manchester United, maar de middenvelder uit Nijkerkerveen staat wel op de 25-koppige lijst van United die in actie mag komen in de Premier League. Desondanks is het nog niet uitgesloten dat Van de Beek in Engeland blijft.

De situatie van Van de Beek is op dit moment uitzichtloos in Manchester. De negentienvoudig Oranje-international behoorde dit seizoen nog geen enkele keer tot de wedstrijdselectie in de Premier League. Hoewel hij nog gelinkt wordt aan een transfer naar Qatar of Turkije, heeft United er dus toch voor gekozen om Van de Beek in te schrijven.

Daarnaast zijn Jadon Sancho en Antony ook gewoon op de Premier League-spelerslijst gezet. Het duo lijkt voorlopig echter niet meer te gaan spelen voor United. Eerstgenoemde haalde publiekelijk uit naar Erik ten Hag, terwijl Antony wordt beschuldigd van huiselijk geweld. Sofyan Amrabat is eveneens ingeschreven door United.

De volledige spelerslijst van Manchester United:
Keepers: 
Altay Bayindir, Tom Heaton, Andre Onana

Verdedigers: Diogo Dalot, Jonny Evans, Victor Lindelof, Harry Maguire, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Sergio Reguilon, Luke Shaw, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka

Middenvelders: Sofyan Amrabat, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Scott McTominay, Mason Mount, Facundo Pellistri, Donny van de Beek

Aanvallers: Antony, Anthony Martial, Marcus Rashford, Jadon Sancho

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: