'Inter nadert akkoord met West Ham over Scamacca en troeft Roma af'

'Inter nadert akkoord met West Ham over Scamacca en troeft Roma af'

01-08-2023 09:46

Internazionale gaat AS Roma de voet dwars zetten in de strijd om Gianluca Scamacca. De Milanezen stevenen op een akkoord af met West Ham United over de 24-jarige spits, meldt Sky Sport Italia. De interesse van Internazionale in Scamacca begon na de verbroken transferonderhandelingen met Rode Duivel Romelu Lukaku

De druiven zijn zuur voor AS Roma, dat lange tijd de beste papieren leek te hebben. De hoofdstedelingen wilden Scamacca huren met een optie tot koop. Inter staat nu op het punt om de deal te kapen. I Nerazzurri hebben een eerste bod uitgebracht van 22 miljoen euro, plus drie miljoen aan bonussen. West Ham hanteert een vraagprijs van dertig miljoen, maar een compromis zou in de maak zijn.

Volgens Sky Italia is een akkoord zelfs nabij. Inter is namelijk bereid om 25 miljoen te betalen, plus vijf miljoen aan bonussen. Daarmee dreigen de Romeinen met lege handen achter te blijven, aangezien zij niet in staat zijn om Scamacca deze zomer te kopen. De elfvoudig Italiaans international speelde in het verleden nog in de jeugdopleding van I Giallorossi.

Scamacca beleefde een wisselvallig debuutseizoen in de Premier League. In zestien optredens, waarvan elf als basisspeler, scoorde hij slechts drie keer. West Ham betaalde een jaar geleden nog 36 miljoen euro voor de 1.95 meter lange spits, die overkwam van Sassuolo.