Gent beult zich af onder Spaanse zon: 'Bij trio staat stage in teken van herstel'

Gent beult zich af onder Spaanse zon: 'Bij trio staat stage in teken van herstel'

09-12-2022 15:41
1

Net als een heleboel andere reeksgenoten is KAA Gent naar de Spaanse zon vertrokken. Deze vrijdag zijn de troepen van Hein Vanhaezebrouck er aangekomen in Oliva, vaste (winter)bestemming voor hen. Daar hoopt de coach hen klaar te stomen voor het allesbepalende tweede gedeelte van het seizoen.

Het Nieuwsblad is mee afgereisd naar Spanje en beseft dat er heel wat werk op de plank ligt. Naar jaarlijkse gewoonte heeft Vanhaezebrouck van de winterse oefenstonde namelijk een loodzware meerdaagse gemaakt. Fysiek moeten De Buffalo's de komende dagen de kiem planten voor een geweldige terugronde. Dat is één van de stokpaardjes van Vanhaezebrouck.

Toch zal niet iedereen zich voor de volle honderd procent moeten of kunnen geven in Oliva. Een drietal krijgt namelijk de tijd om te werken aan fysiek herstel: Darko Lemajic, Tarik Tissoudali en Vadis Odjidja. Vooral op Tissoudali wachten de Gentse supporters reikhalzend. De Marokkaanse sensatie is al sinds de zomermaanden out met een zware knieblessure. Na Nieuwjaar zou hij stilaan weer klaar moeten zijn voor de dienst.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie