Antwerp kondigt actie aan en wil afscheid nemen van Nainggolan

Antwerp kondigt actie aan en wil afscheid nemen van Nainggolan

13-11-2022 21:27 Laatste update: 21:28
30

Radja Nainggolan zal niet meer in actie komen voor Royal Antwerp FC. De club heeft besloten om binnenkort afscheid te gaan nemen van de middenvelder en zoekt naar een oplossing.

Dat kondigt Antwerp zelf aan via de officiële kanalen. Nainggolan werd recent nog uit de selectie gezet en keert ook niet meer terug. Beide partijen zaten recent nog rond te tafel met elkaar, waarna werd besloten om zo snel mogelijk uit elkaar te gaan. The Great Old zoekt nu naar een definitieve oplossing voor Nainggolan, die deze winter mag vertrekken.

De middenvelder kwam dit seizoen twee keer in opspraak bij Antwerp. Zo werd hij in oktober betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs en niet veel later vegreep hij zich aan het roken van een e-sigaret op de bank net voor de partij tegen Standard. Sindsdien werd hij uit de selectie gezet van The Great Old.

Voor Nainggolan komt er zo een einde aan mineur aan bij Antwerp. Hij werd in de zomer van 2021 in huis gehaald en verdiende een lucratief salaris bij de oudste club van het land. Overtuigen kon hij echter nooit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s