'Anderlecht is Club Brugge te snel af en haalt AS Roma-verdediger Reynolds'

'Anderlecht is Club Brugge te snel af en haalt AS Roma-verdediger Reynolds'

05-01-2022 07:15
36

Niet Club Brugge, maar wel RSC Anderlecht lijkt de nieuwe club van Bryan Reynolds te gaan worden. De Amerikaan stond lange tijd in de belangstelling van Blauw-Zwart. Het is echter paars-wit dat de rechtsachter van AS Roma in huis haalt.

De Italiaanse journalist Gianluigi Longari gaf eerder al aan dat Anderlecht interesse toont in Reynolds en volgens hem heeft paars-wit ook bijna beet. De Brusselaars staan dicht bij een akkoord met de Amerikaan en AS Roma. Hoogstwaarschijnlijk gaat hem om een uitleenbeurt van anderhalf jaar zonder aankoopoptie.

Bij Anderlecht moet Reynolds een mogelijk vertrek van Michael Murillo opvangen, die ook deze winter weer in verband wordt gebracht met een transfer. De Panamees is in januari sowieso al enkele weken actief voor zijn land, waardoor Anderlecht een rechtsachter in die periode goed kan gebruiken. Zeker als ook Killian Sardella nog vertrekt.

Voor Club Brugge is het nieuws over Reynolds ook een flinke domper. Het dacht afgelopen zomer al aan de Amerikaan en was bereid om tot zes miljoen euro te betalen voor de rechtsachter. Ook deze winter werden de Bruggelingen gelinkt aan Reynolds, die nu toch naar Anderlecht lijkt te trekken.