Raiola flirt met Juventus: 'Paul Pogba houdt nog steeds van Turijn'

Raiola flirt met Juventus: 'Paul Pogba houdt nog steeds van Turijn'

17-09-2021 18:35
3

Mino Raiola heeft nog wat olie op het vuur gegooid rond de onzekere toekomst van Paul Pogba bij Manchester United. De superzaakwaarnemer stelt dat de 28-jarige middenvelder zou kunnen terugkeren naar Juventus.

"Paul Pogba loopt in juni uit zijn contract. We zullen met Manchester United in gesprek gaan en dan zien we wel wat er gebeurt", zegt Raiola in gesprek met RAI Sport. "Juventus? Paul houdt nog steeds van Turijn. Er is een kans dat Paul terugkeert naar Juve, ja. Maar het hangt ook van de plannen van de club af."

Juventus nam Pogba in 2012 al eens transfervrij over van United. De Fransman groeide bij de Italiaanse topclub uit tot één van de beste middenvelders ter wereld, waarna de Premier League-grootmacht hem in 2016 voor honderd miljoen euro terughaalde. Echt gelukkig leek hij echter nooit. In december 2020 kondigde Raiola zelfs aan dat Pogba zou gaan vertrekken. Deze zomer werd hij nog nadrukkelijk in verband gebracht met Paris Saint-Germain.

Het doorgaans goed ingevoerde The Athletic wist maandag echter te melden dat Pogba toch open lijkt te staan voor een nieuw contract. De overtuigende zege op Newcastle United en de samenwerking met Cristiano Ronaldo zouden daar een rol in spelen.