Hasi drukt Gent-geruchten de kop in: “Niets met andere club te maken”

Hasi drukt Gent-geruchten de kop in: “Niets met andere club te maken”

27 april - 19:00

KV Mechelen kondigde zaterdag aan dat het na dit seizoen afscheid neem van Bensnik Hasi. Heel wat mensen denken dat de trainer nu op weg is naar KAA Gent, maar volgens Hasi heeft dat niets te maken met zijn beslissing om Malinwa te verlaten.

Hasi nam dit seizoen over bij KV Mechelen. De ploeg zat toen in een moeilijke periode, maar onder Hasi bloeide Mechelen helemaal open. De club miste op een haar na de Champions' Play-Offs. Het droomhuwelijk komt nu na dit seizoen ten einde. “Ik heb gewoon geen akkoord gevonden met Mechelen”, noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Hasi.

Enkele dagen geleden raakte bekend dat Hein Vanhaezebrouk aan het einde van het seizoen stopt bij KAA Gent. Wordt Hasi zijn opvolger? Voorlopig spreekt Hasi de geruchten tegen. “Ik heb geen uitzicht op een andere club”, aldus Hasi.

Waarom kondigde Mechelen dan nu al aan dat Hasi vertrekt? “Nu heeft de club de tijd om op zoek te gaan naar een opvolger. En heb ik de tijd om na te denken. Ik wil graag duidelijkheid en die heb ik nu”, aldus de trainer.