Heerlijk ontspannen Vanhaezebrouck lacht: 'Simons naar Gent en ik naar Dender'

Heerlijk ontspannen Vanhaezebrouck lacht: 'Simons naar Gent en ik naar Dender'

28 april - 11:00
6

Hein Vanhaezebrouck verscheen zaterdag erg ontspannen voor de camera van Eleven Sports. Bij de huidige trainer van KAA Gent kon er zelfs een grapje af. Vanhaezebrocuk lachte dat Timmy Simons volgend seizoen voor de groep zal staan bij de Buffalo's en hijzelf de trainer van Dender wordt.

Simons hielp Dender onlangs mee aan promotie naar de Jupiler Pro League door als tweede te eindigen in de Challenger Pro League Vanhaezebrouck kondigde onlangs aan dat hij na dit seizoen stopt als trainer van KAA Gent. Dave Peeters wist dat Vanhaezebrouck deze week samen had gezeten had met Timmy Simons. "Die kan naar hier komen en ik naar daar. We kunnen wisselen, hé", grapte de trainer en weg was hij. 

In de wandelgangen klinkt het ondertussen dat Besnik Hasi de nieuwe trainer wordt van KAA Gent. Zaterdag werd duidelijk dat de wegen van Hasi en KV Mechelen na dit seizoen scheiden. Hasi ontkent evenwel dat hij al een akkoord heeft met een andere club.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.