STVV'er weet nog niet waar toekomst ligt: Ik heb het niet in de hand

STVV'er weet nog niet waar toekomst ligt: "Ik heb het niet in de hand"

27 april - 22:16

Bij STVV staat mogelijk een drukke zomer voor de deur, waarin enkele belangrijke spelers in de schijnwerpers staan. Maar ook minder prominente figuren overwegen mogelijk een vertrek bij de club. Eentje daarvan is Fatih Kaya.

De spits scoorde afgelopen weekend pas zijn eerste competitiedoelpunt voor STVV en heeft een aflopend contract bij de Kanaries. Of hij ook mag blijven bij STVV, is nog maar de vraag. Kaya beseft namelijk ook dat hij niet enorm veel indruk heeft gemaakt.

"Qua goals niet. Maar ik denk dat clubs verder kijken en zich afvragen waarom ik dan zoveel minuten vergaarde", geeft hij aan in Het Belang van Limburg. "Ik voel me hier heel goed, heb met iedereen binnen de club een goede band. Maar de keuze is aan STVV. Ik heb het niet in de hand, dus focus ik me op het vervolg van de play-offs", aldus de aanvaller.

De kans lijkt echter klein dat Kaya een nieuw contract aangeboden zal krijgen bij STVV. De Kanaries haalden met Adriano Bertaccini in januari al een nieuwe aanvaller, die wel al enkele doelpunten wist mee te pikken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.