Geen paniek na stevig verlies tegen Club Brugge: KRC Genk verkeert niet in crisis

Geen paniek na stevig verlies tegen Club Brugge: "KRC Genk verkeert niet in crisis"

27 april - 22:04
4

KRC Genk kreeg woensdag een stevige pandoering te verwerken en ging met 4-0 onderuit tegen Club Brugge. Staat er ook zondag opnieuw een pandoering te wachten? Stijn Vreven heeft alvast raad voor collega Wouter Vrancken.

Volgens Vreven is het alvast geen goed idee voor Vrancken om zijn spelers de levieten te lezen na de nederlaag. "Dat zou ik inderdaad niet doen", geeft hij aan in Het Belang van Limburg. "Ik denk wel dat Wouter Vrancken de puntjes op de 'i' zal zetten en duidelijk zal zeggen waar het op staat", aldus Vreven.

Panikeren moeten Vrancken en Genk volgens hem echter niet doen. "Het heeft absoluut geen zin om alles nu op te blazen, want Genk verkeert niet in crisis. Na de goede prestaties van de voorbije weken was dit simpelweg een non-match", legt hij uit.

De trainer vreest ook niet dat Genk ook in eigen huis stevig onderuit zal gaan tegen Club Brugge. "De spelers zullen getergd zijn, want zo'n nederlaag slik je liever niet", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.