Geen De Bruyne of Trossard genomineerd voor Speler van het Jaar in Engeland

Geen De Bruyne of Trossard genomineerd voor Speler van het Jaar in Engeland

9 mei - 15:02
1

Leandro Trossard of Kevin De Bruyne maken geen kans op een fraaie onderscheiding in de Premier League. Zij zijn niet één van de acht genomineerden voor de prijs van Speler van het Seizoen. Virgil van Dijk, Phil Foden, Erling Haaland, Alexander Isak, Martin Odegaard, Cole Palmer, Declan Rice en Ollie Watkins zijn dat wel.

Via de officiële kanalen maakt de Premier League donderdag bekend wie mogen hopen op de prijs voor Speler van het Seizoen in de hoogste Engelse competitie. De winnaar wordt gekozen op basis van stemmen van fans en een geselecteerde groep van experts. Op zaterdag 18 mei, één dag voor de laatste speelronde, maakt de Premier League de winnaar bekend.

Trossard en De Bruyne zitten niet bij die genomineerden. Voor KDB niet zo verrassend, aangezien hij een groot deel van het seizoen heeft gemist door blessure. Toch maakte hij bij zijn comeback wel meteen indruk en kan hij de titel nog pakken met Man City. Trossard was de voorbije weken dan weer van grote waarde bij Arsenal, dat ook nog aanspraak maakt op de titel. Toch kunnen zij geen individuele prijs pakken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.