Afstraffing Anderlecht zindert nog na bij KVM: “Dat had ik nog niet meegemaakt”

Afstraffing Anderlecht zindert nog na bij KVM: “Dat had ik nog niet meegemaakt”

17-09-2021 17:13

KV Mechelen ging vorige speeldag met 7-2 onderuit tegen RSC Anderlecht. De volgende tegenstander is OHL. Coach Wouter Vrancken gaf een persconferentie.

Vrancken geeft toe dat de nederlaag hard aankwam. “Het was voor iedereen een mentale klap. Ook voor mezelf. We hebben in het verleden al enkele teleurstellingen moeten verwerken, maar innerlijk echt zo kapot zijn van een nederlaag, dat had ik nog niet meegemaakt", citeert Het Laatste Nieuws.

In de eerste helft was KV Mechelen nochtans goed. “En dat was voor iedereen zo. Ik zag het in de kleedkamer na de match en ook de dagen erna. Dat we op 45 minuten 6 goals pakken... En dat na zo’n goede eerste helft. Die was overigens héél goed, een van de beste van dit seizoen.”

Nu wacht OHL. “Maar in de tweede helft was het verdedigend ronduit slecht. Een ramp. Het is heel jammer dat dat gebeurd is. Er zijn enkele dagen moeten overgaan vooraleer we met volle energie weer op de volgende match konden focussen. De voorbije dagen ging het er opnieuw erg scherp aan toe op training. We gaan er voluit voor tegen Leuven. De spelers willen revanche nemen.”