Kompany deelt transfer-frustraties: Dat is te vaak het geval bij Anderlecht

Kompany deelt transfer-frustraties: "Dat is te vaak het geval bij Anderlecht"

Gepubliceerd: donderdag 29 juli 2021 om 16:30do 29-07-2021 om 16:30

Anderlecht heeft op de tweede speeldag wat recht te zetten na het pijnlijke verlies tegen Union. Coach Vincent Kompany deelde zijn mening op de wekelijkse persconferentie en liet daar heel eventjes zijn frustraties de vrije loop.

Kompany en Anderlecht hebben hun start gemist na de pijnlijke thuisnederlaag op speeldag 1. De zenuwen staan dus meteen op scherp aankomende zaterdag wanneer Anderlecht het opneemt tegen Eupen. Kompany zal die klus met veel nieuwkomers moeten klaren, op de persconferentie deelde hij dan ook eventjes zijn frustratie.

"We zitten opnieuw in een heropbouw fase. Dat is helaas na elke transferperiode te vaak het geval bij deze club. Het is absolute waanzin", citeert Het Nieuwsblad de T1. "Nmecha, Bruun Larsen en Lokonga zijn weg. Ik kan een lijst zo lang als mijn arm opnoemen. Het resultaat is dat we momenteel erg weinig automatismen hebben. Maar ik klaag niet, ik wil dat niet inroepen als excuus", aldus Kompany.

De coach blijft dan ook hoopvol. "De uitdaging is dat we door deze periode moeten. Vorig seizoen was het echter nog moeilijker. We weten wat we moeten doen om vooruit te gaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws