‘Batshuayi mag beschikken bij Chelsea en hakt knoop door over terugkeer België’

‘Batshuayi mag beschikken bij Chelsea en hakt knoop door over terugkeer België’

27-07-2021 17:15 Laatste update: 29-07-2021 09:26
30

Michy Batshuayi staat alweer voor een belangrijke zomer en moet stilaan op zoek naar een vaste thuisbasis. Na talloze uitleenbeurten zoekt ook Chelsea een oplossing voor de spits. Die kan bij Trabzonspor liggen.

Volgens het Turkse mediakanaal Milliyet toont Trabzonspor serieuze interesse in de Rode Duivel en staat ook Chelsea niet weigerachtig tegenover een transfer. De Londense club wil Batshuayi richting Turkije sturen, al is het nog onduidelijk of het om een definitieve transfer of een nieuwe uitleenbeurt gaat.

Voor Batshuayi staat het alvast zo goed als vast dat hij alweer zal verhuizen. De spits werd in 2016 door Chelsea overgenomen van Olympique Marseille, maar wist nooit door te breken. Hij werd daarna uitgeleend aan Borussia Dortmund, Valencia en Crystal Palace. Zijn laatste uitleenbeurt aan Palace werd opnieuw geen succes.

Update: Michy Batshuayi heeft geen toekomst meer bij Chelsea. De aanvaller werd al verschillende keren verhuurd en mag nu definitief beschikken. Volgens Het Laatste Nieuws sluit de Rode Duivel alvast een terugkeer naar België uit. Batshuayi wacht nu op de juiste club.