Ex-Genk trainer houdt het voor bekeken bij Wales en keert terug bij Arsenal

Ex-Genk trainer houdt het voor bekeken bij Wales en keert terug bij Arsenal

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 20:30ma 26-07-2021 om 20:30

Albert Stuivenberg stopt als assistent-bondscoach van Wales. De ex-trainer van KRC Genk gaat verder als assistent-trainer bij Arsenal. 

Nadat hij tussen 2016 en 2017 trainer was van Racing Genk, werd hij aangesteld als assistent-bondscoach bij Wales. De voetbalbond van Wales heeft bekend gemaakt dat Stuivenberg zich volledig wil richten op zijn werkzaamheden als assistent van manager Mikel Arteta bij Arsenal. Dat betekent dat het Wales-avontuur van Stuivenberg er na vier jaar op zit.

Op het EK verloren de Welshmen in de achtste finale met 4-0 van Denemarken. "Het was een eer om onderdeel te zijn van de staf van het team van Wales", laat Stuivenberg optekenen. "Het is een mooie periode geweest voor dit land en we hebben geschiedenis geschreven. Ik heb veel geleerd en wil alle spelers bedanken voor het harde werken. Daarnaast dank ik ook al onze ongelooflijk gepassioneerde supporters."

Op het afgelopen EK stond de Nederlander niet Giggs, maar Rob Page bij. De voormalig middenvelder van United wordt beschuldigd van mishandeling en wordt daarvoor vervolgd. De voetbalbond besloot toen om Giggs tijdelijk te schorsen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws