Zware transfertaak voor Anderlecht: Daar worden torenhoge bedragen voor betaald

Zware transfertaak voor Anderlecht: "Daar worden torenhoge bedragen voor betaald"

22-07-2021 08:30
12

RSC Anderlecht haalde al verschillende nieuwkomers in huis, maar een vervanger voor Lukas Nmecha is er nog niet. Het wordt voor de Brusselaars een zware klus om de Duitse spits te vervangen, dat beseft ook doelman Hendrik Van Crombrugge.

In alle linies vond Anderlecht al versterkingen, maar hét topdoelwit – een nieuwe centrumspits – laat nog op zich wachten. "De sportieve directie zal creatief moeten zijn op de markt, dat klopt. Een profiel als Nmecha is zeldzaam, alle ploegen willen zo'n speler. Daarom worden vaak torenhoge bedragen neergeteld”, vertelt Van Crombrugge in Het Laatste Nieuws.

Toch gelooft hij dat Peter Verbeke er zal voor zorgen dat Anderlecht tegen het einde van de transferperiode opnieuw een waardige spits heeft. “Het wordt dus een stevige klus om een gelijkaardig profiel te vinden dat betaalbaar is voor Anderlecht, maar ik heb er alle vertrouwen in."

Zelf is Van Crombrugge tevreden weer fit te zijn na een jaar vol blessureleed. Toch werd de Anderlecht-doelman beloond met een contract tot 2025, al sluit onze landgenoot een vertrek niet helemaal uit.