Van Crombrugge sluit vertrek niet uit: Dan zal Anderlecht ook willen toehappen

Van Crombrugge sluit vertrek niet uit: "Dan zal Anderlecht ook willen toehappen"

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 07:15do 22-07-2021 om 07:15

Hendrik Van Crombrugge (28) is na een moeilijk jaar vol blessureleed opnieuw klaar om zijn rol als nummer één in doel bij RSC Anderlecht in te nemen. De ervaren goalie tekende een nieuw contract tot 2025, al sluit hij een vertrek de komende maanden nooit helemaal uit.

Zo vertelt Van Crombrugge dat je in het voetbal nooit te ver vooruit moet kijken. "Ik vind het oprecht heel moeilijk om zo ver in de toekomst te kijken. Dat nieuwe contract is ook een geste geweest van het bestuur naar mij toe. Om te zeggen: Op de korte termijn die je hier bent, heb je al heel wat betekend voor de club. Die appreciatie is mooi, maar in voetbal kan je sommige dingen nooit met honderd procent zekerheid zeggen", aldus de Anderlecht-doelman in Het Nieuwsblad.

Zijn focus ligt nu dan ook op het nieuwe seizoen met Anderlecht. "Als er morgen een club komt die een mooie som biedt, zal Anderlecht zelf misschien ook wel willen toehappen. Als, als, als... Daarover speculeren heeft weinig zin. Ik zeg het: ik hou me liever bezig met doelstellingen op korte termijn", besluit Van Crombrugge.

Anderlecht opent deze jaargang met een derby tegen promovendus Union Saint-Gilloise, dat voor het eerst in meer dan veertig jaar opnieuw in de Jupiler Pro League actief is. Voor de Brusselse partij  mag paars-wit – net als tegen AFC Ajax – opnieuw 8.000 fans ontvangen, goed voor ongeveer een derde van de stadioncapaciteit.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Vertrekt Van Crombrugge nog bij Anderlecht?

(255 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws