'AC Milan belegt topoverleg: naast Zirkzee ook target van 50 miljoen'

'AC Milan belegt topoverleg: naast Zirkzee ook target van 50 miljoen'

26 april - 21:12 Laatste update: 21:22
1

Het kamp van Santiago Gimenez heeft topoverleg gevoerd met AC Milan. De agenten van de Feyenoord-spits zaten in Milaan om tafel met technisch directeur Geoffrey Moncada van de Rossoneri, meldt Calciomercato.

AC Milan is druk op zoek naar een nieuwe nummer negen voor volgend seizoen. Joshua Zirkzee (ex-Anderlecht) staat bovenaan het wensenlijstje, maar de Serie A-grootmacht kijkt ook naar een ander type spits. Daarom is Gimenez eveneens in beeld in San Siro. De 23-jarige Mexicaan scoorde dit seizoen 24 keer en gaf 7 assists in 40 officiële duels. Hoewel de klad er sinds de winterstop aardig in zit, staat hij er in Italië nog altijd uitstekend op.

Volgens Calciomercato is AC Milan zeer gecharmeerd van Gimenez met het oog op de zomerse transferperiode. Daarom vond een topontmoeting plaats tussen beide partijen. De vraagprijs van Feyenoord zou wel fors zijn. De Rotterdammers verlangen naar verluidt vijftig miljoen euro. Desondanks zouden de Milanezen de mogelijkheden tot een transfer verder willen verkennen in de komende dagen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.