“Antwerp lijkt klaar voor gevecht met Union, het mist alleen creativiteit”

“Antwerp lijkt klaar voor gevecht met Union, het mist alleen creativiteit”

7 mei - 09:02
9

Peter Vandenbempt zag Royal Antwerp FC op De Bosuil met 1-2 verliezen van Club Brugge. Toch is Vandenbempt lovend over de manier waarop The Great Old zich toonde tegen Club Brugge in de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. Volgens Vandenbempt is Antwerp klaar voor de fianle van de Croky Cup tegen Union SG.

Vandenbempt geeft aan wat hem positief stemde over het spel van Antwerp tegen Club Brugge. “De prestatie van Antwerp tegen de ploeg van het moment vond ik veelbelovend. Je zag veel scherpte, veel overgave en een goeie organisatie”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt legt uit waar het volgens hem misgaat bij Antwerp. “Alleen kampt de ploeg, niet voor het eerst dit seizoen, met een gebrek aan kwaliteit in balbezit. Om grote kansen te creëren, mist het creativiteit”, geeft Vandenbempt aan.

Toch denkt Vandenbempt dat Antwerp klaar is voor de finale van de Croky Cup. “Met 3 op 21 en een vreselijke buis als resultaat, maar mij lijkt Antwerp wel klaar voor een gevecht met Union om de beker”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt gelooft dat dit een mooi einde zou zijn van de samenwerking tussen Antwerp en Van Bommel. “En dan kunnen Antwerp en Mark van Bommel mekaar de hand schudden en in vrede afscheid nemen. Wie weet met een prijs na een moeilijk seizoen”, besluit Vandenbempt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.