Onveilige situatie: 'Thiago achterna gezeten door supporters van RSC Anderlecht'

19 mei om 16:48
Laatste update: 19 mei om 17:02

We zitten nog twee uur voor het begin van de partij, maar de spanning in Brussel is te snijden. Dat heeft Club Brugge-aanvaller Igor Thiago zondagmiddag ondervonden nadat supporters van RSC Anderlecht hem achterna hebben gezeten.

De Braziliaanse aanvaller van Club Brugge zit door een blessure niet in de wedstrijdselectie, maar is wel afgezakt naar Brussel om zijn ploegmaats aan te moedigen. Bij aankomst aan het stadion kreeg hij echter geen al te hartelijke welkom van de al aanwezige Anderlecht-supporters.

Volgens journalist Jarno Bertho en Het Laatste Nieuws passeerde hij bij aankomst namelijk (onbedoeld) langs enkele supportercafƩs van RSC Anderlecht, die niet waren opgezet met de spits. Zij achtervolgden de geblesseerde en mankende Thiago en gooiden met bier naar de sterkhouder van Club Brugge, net zoals enkele andere werknemers van Club Brugge.

De aanvaller bleek zich duidelijk onveilig te voelen en mankte naar verluidt wat sneller richting het stadion. De aanwezige politiemacht moest ingrijpen en Thiago is inmiddels veilig en niet langer in het vizier van de razende Anderlecht-supporters.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.